Διαφορές microblading και μηχανήματος

Διαφορές microblading και μηχανήματος

Διαφορές microblading και μηχανήματος ημιμόνιμου μακιγιάζ. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Permanent Make-Up (PMU) και το Microblading έχουν γίνει δύο από τις πιο απαιτητικές θεραπείες ομορφιάς σε όλο τον κόσμο και όλο και αυξάνονται σε δημοτικότητα. Πιθανότατα μπορείτε να επιβεβαιώσετε την τόνωση της αυτοπεποίθησης που προσφέρει ένα όμορφο ζευγάρι φρύδια σε πελάτες που θέλουν να βελτιώσουν το πρόσωπό τους, να συντομεύσουν το χρόνο προετοιμασίας τους και να φύγουν με άψογη εμφάνιση κάθε μέρα.
Όχι μόνο η κατάσταση των φρυδιών κάθε ατόμου είναι διαφορετική, αλλά και ο καθένας έχει διαφορετικό δέρμα. Για το λόγο αυτό, παρέχουμε διάφορες μόνιμες καλλυντικές λύσεις για να φιλοξενήσουμε μια ποικιλία πελατών.

Ας ξεκινήσουμε με το Micoblading. Αυτή είναι σίγουρα η τρέχουσα τάση που έχει φέρει το μόνιμο μακιγιάζ στο προσκήνιο πιο πρόσφατα. Τα αποτελέσματα προορίζονται να μιμηθούν την πραγματική τρίχα και μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της συμμετρίας, του σχήματος και της πυκνότητας των φρυδιών. Το καλό με το microblading είναι ότι φαίνεται φυσικό όταν δεν έχετε καθόλου μακιγιάζ και μπορείτε πάντα, ούσες βαμμένες, να το κάνετε να δείχνει πιο έντονο, με τη βοήθεια ενός μολυβιού. Αν και το microblading μπορεί να χαρακτηριστεί ως «ημιμόνιμο», τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν για αρκετό καιρό και είναι σημαντικό να έχετε πλήρεις γνώσεις επ'αυτού πριν αποφασίσετε να το κάνετε. Η διαδικασία επούλωσης είναι πολύ λεπτή και πρέπει να ακολουθηθούν σωστά όλες οι οδηγίες. Να τονιστεί πως δεν δέχονται όλα τα δέρματα την εφαρμογή του Microblading.


Διαφορές microblading και μηχανήματος
Το μηχάνημα από την άλλη είναι μια συσκευή τατουάζ με την οποία μπορούμε να κάνουμε ημιμόνιμο μακιγιάζ σε φρύδια, χείλη και eyeliner. Με το μηχάνημα μπορούμε να κάνουμε είτε Combo brows, δηλαδή Microblading και σκίαση, είτε powder brows, δηλαδή σκίαση σε όλο το φρύδι.
Combo brows. Ένας συνδυασμός φρυδιών μπορεί να γίνει κάνοντας microblading μερικές τρίχες, στο μπροστινό μέρος του φρυδιού και σκίαση σε όλο το υπόλοιπο. Η εργασία με το μηχάνημα διαρκεί περισσότερο από το microblading και ορισμένα δέρματα τείνουν να δέχονται καλύτερα τη χρωστική ουσία με αυτήν την εφαρμογή. Είναι μια καλή επιλογή για πελάτες που το δέρμα τους δεν συγκρατεί το microblading.

Διαφορές microblading και μηχανήματος
Powder brows. Πρόκειται για την απαλή σκίαση όλου του φρυδιού, δίνοντας το επιθυμητό σχήμα. Σε αυτή την εφαρμογή δεν σχηματίζουμε τρίχες. Αυτή είναι μια καλή επιλογή για πελάτες που τους αρέσουν τα πιο συμπαγή, γεμάτα φρύδια, καθώς και για πολύ λιπαρές επιδερμίδες που δεν διατηρούν το microblading και την τεχνική τρίχα-τρίχα. Επίσης είναι η ιδανική λύση για όσους έχουν παλιά τατουάζ κι επιθυμούν να τα καλύψουν. Το Microblading δεν ενδείκνυται για αυτές τις περιπτώσεις, καθώς θα εξακολουθείτε να βλέπετε το παλιό τατουάζ μέσα από τις τρίχες. 
Διαφορές microblading και μηχανήματος
Ό,τι κι αν επιλέξετε είμαι εδώ για να βρούμε την ιδανική λύση για εσάς!

Eirini's beauty bar, Κύπρου 30- Συκιές. 6976063660