Μακιγιάζ για αμυγδαλωτά μάτια

Μακιγιάζ για αμυγδαλωτά μάτια

Το μακιγιάζ έχει την ιδιαίτερη δύναμη να αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας, υιοθετώντας μοναδικά χαρακτηριστικά. Σημερινό θέμα: τα αμυγδαλωτά μάτια. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;  Έχετε μάτια σε σχήμα αμυγδάλου αν μπορείτε να δείτε μια ορατή πτυχή στο βλέφαρό σας και η ίριδά σας να αγγίζει τόσο το πάνω όσο και το κάτω μέρος του βλεφάρου σας. Αυτό το σχήμα ματιών μπορεί πραγματικά να τραβήξει τα βλέμματα!!!

Πάμε να δούμε μαζί όσα μπορείτε να κάνετε για ακόμη πιο εντυπωσιακά, αμυγδαλωτά μάτια

Χρησιμοποιήστε ανοιχτόχρωμο μολύβι στην εσωτερική, υγρή γραμμή του κάτω βλεφάρου

Μακιγιάζ για αμυγδαλωτά μάτια

Για να προσθέσετε διάσταση στο σχήμα των ματιών σας, χρησιμοποιήστε ένα μαύρο eyeliner στα πάνω βλέφαρά σας και πιο ανοιχτό χρώμα κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες σας. Είναι μια λεπτή αλλαγή που θα τονίσει το χρώμα των ματιών σας.

Χρησιμοποιήστε ανοιχτή σκιά στις κάτω βλεφαρίδες

Μακιγιάζ για αμυγδαλωτά μάτια

Προτείνεται η  προσθήκη σκιάς ματιών στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων για να τονίσει αμέσως το σχήμα των ματιών σας. Η τεχνική για μάτια σε σχήμα αμυγδάλου είναι να προστεθεί σκιά ματιών στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων με περισσότερη υπερβολή στις εξωτερικές γωνίες του ματιού, όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία.

Δημιουργήστε cat eye look

Μακιγιάζ για αμυγδαλωτά μάτια

«Λατρεύω ένα cat-eye look στα αμυγδαλωτά μάτια» Εδώ τα μολύβια, τα σταθερά, τα υγρά και τα τζελ είναι όλα εξαιρετικές επιλογές. Ελαφρώς μουντζουρωμένη γραμμή ή εξαιρετικά συγκεκριμένη και σταθερή, ό,τι κι αν επιλέξετε στα αμυγδαλωτά μάτια θα γράψει υπέροχα!

Δημιουργήστε one shadow μονοχρωματικό look

Μακιγιάζ για αμυγδαλωτά μάτια

Γεμίστε ολόκληρο το βλέφαρό σας από τη γραμμή των βλεφαρίδων μέχρι την πτυχή χρησιμοποιώντας μια βαθύτερη απόχρωση σκιάς.Δημιουργώντας ένα cat eye effect προς την εξωτερική γωνία (όπως θα κάνατε με το eyeliner). Στη συνέχεια, προσθέστε λίγη σκιά στην ίδια απόχρωση στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων για μια έντονη μονοχρωματική εμφάνιση.

Δοκιμάστε το cut crease

Μακιγιάζ για αμυγδαλωτά μάτια

To cut crease μπορεί πραγματικά να τονίσει τα μάτια σε σχήμα αμυγδάλου. Ορίζεται από μια έντονη γραμμή σκιάς πάνω από την πτυχή του βλεφάρου, όπως στην παραπάνω εικόνα. Μπορείτε να βρείτε αμέτρητα σεμινάρια κοπής σε διαφορετικά στυλ στο YouTube, αλλά το κλειδί είναι να εφαρμόζετε το χρώμα λίγο κάθε φορά και να μην το ανακατεύετε υπερβολικά. Μπορείτε πάντα να περνάτε τις άκρες με κονσίλερ για να ακονίζετε τις γραμμές.

Αν σας άρεσαν οι παραπάνω πληροφόριες μην ξεχάσετε να με ακολουθήσετε στα social και γυσικά, αν θέλετε, να κοινοποιήσετε το άρθρο μου!
Eirini’s beauty bar
📍 Κύπρου 30, Συκιές
☎️ 6976063660