Αποτρίχωση με κερί Συκιές

Αποτρίχωση με κερί Συκιές Θεσσαλονίκη

Η αποτρίχωση με κερί είναι μια αρκετά διαδεδομένη μέθοδος. Δεν σας κρύβω πάραυτα πως ενώ είναι μια υπηρεσία που προσφέρω, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ η ίδια. Ξεκίνησα το Laser πριν από αρκετά χρόνια και ήταν η μόνη μέθοδος αποτρίχωσης που δοκίμασα, μετά το ξυραφάκι.
Αν είσαι από τα κορίτσια που προτιμούν την αποτρίχωση με κερί, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσένα!

Αποτρίχωση με κερί Συκιές

Πάμε να δούμε μαζί, όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις, κυρίως αν ξεκινάς τώρα την αποτρίχωση!

Σε αντίθεση με το ξυράφι, τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης με κερί μπορεί να διαρκέσουν έως και 6 εβδομάδες.  Αυτό γιατί η διαδικασία που γίνεται με το κερί αφαιρεί την τρίχα από τη ρίζα, σε αντίθεση με το ξυράφι που κόβει ένα μέρος αυτής. Έτσι ο χρόνος ανάπτυξης κι εμφάνισης της καθυστερεί.

Όταν μετά από εβδομάδες οι τρίχες θα κάνουν την εμφάνιση τους θα είναι πιο λεπτές, πιο μαλακές και στο σημείο εφαρμογής θα έχει αραιώσει η πυκνότητα τους σημαντικά. Έχετε παρατηρήσει την αίσθηση που αφήνει το ξυράφι; Οι τρίχες πέραν του ότι μεγαλώνουν πιο γρήγορα, για τον λόγο που προαναφέραμε, είναι και πιο άγριες. Σε αυτό συμβάλει ο τρόπος κοπείς τους. Η αμβλεία κοπή που φέρει το ξυράφι στην τρίχα την κάνει πιο μυτερή και άγρια.

Επιπλέον η απαλότητα που θα δείτε στο δέρμα, μετά από την αποτρίχωση με κερί, είναι μοναδική. Αυτό γιατί εκτός από τις τρίχες αφαιρούνται και τα νεκρά κύτταρα. Με την επιπλέον φροντίδα που θα ακολουθήσει με καλλυντικές αλοιφές, το δέρμα θα δείχνει σαν μωρού! Τέρμα οι ερυθρότητα και κάποιες φορές η αιμάτωση που παρατηρείτε σε περιοχές που έχει χρησιμοποιηθεί ξυράφι.

Πάμε όμως να δούμε και την άλλη όψη.

Ας μην γελιόμαστε ο πόνος της αποτρίχωσης με κερί είναι εκεί και καραδοκεί. Σε κάποιες περιοχές είναι πιο έντονος και σε άλλες πιο ήπιος, όμως πάντα εκεί. Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθούν ειδικά σκευάσματα μείωσης πόνου, όμως ακόμη κι αν φτάσετε σε ένα επίπεδο εξοικείωσης με τη διαδικασία, πάντα θα υπάρχει κάποια στιγμή δυσφορίας κυρίως σε ντελικάτες περιοχές, όπως το μπικίνι ή οι μασχάλες.

Μετά την αποτρίχωση με κερί μπορεί το δέρμα να είναι ερεθισμένο και να νιώθετε φαγούρα. Θα μου πείτε καλύτερο από το κόψιμο με το ξυράφι…!

Είτε ξυράφι, είτε Laser, είτε κερί.. η επιλογή είναι δική σας. Αν επιλέξετε κερί θα χαρώ να τα πούμε από κοντα στον χώρο μου!

Μάθετε περισσότερα εδώ

Eirini’s beauty bar
📍 Κύπρου 30, Συκιές
☎️ 6976063660