Μεσοθεραπεία dermapen Θεσσαλονίκη

Μεσοθεραπεία dermapen Θεσσαλονίκη

Μέχρι τώρα υπήρχαν τα derma rollers, των οποίων η χρήση ήταν απλή και μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από τον καθένα, από το σπίτι. Η εξέλιξη αυτών είναι το Dermapen. Πρόκειται για ένα μηχάνημα, σε μορφή στυλό- πένας όπου σε αυτό προσαρτώνται κεφαλές από βελόνες διαφόρων μεγεθών.

Η ισχύς του DermaPen είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να διαπερνά το δέρμα έως και 100 φορές ανά δευτερόλεπτο. Η ταχύτητα με την οποία θα πάλεται, καθώς και το βάθος στο οποίο θα δρουν οι βελόνες είναι ρυθμιζόμενα. Το βάθος μπορεί να κυμανθεί μεταξύ 0,25mm και 2.5mm, ανάλογα με την περιοχή που θεραπεύεται και τις ανάγκες της.

Το dermapen είναι ίσως η πιο ανώδυνη μορφή μεσοθεραπείας. Κατά τη διαδικασία της εγχύουμε διάφορες ουσίες στο κατώτερο χόριο, περιοχή που δε μπορεί να διεισδύσει ακόμη και η καλύτερη αντιγηραντική ή ενυδατική κρέμα.
Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως διαλύματα υαλουρονικού οξέος καθώς και ενεργά συστατικά όπως βιταμίνες κι αντιοξειδωτικές ουσίες.

ΒΕΛΟΝΕΣ

Οι βελόνες στo DermaPen διεισδύουν στο δέρμα κατακόρυφα, προκαλούν πολλαπλούς μικροτραυματισμούς, διαπερνούν την επιδερμίδα και φτάνουν ως το χόριο. Η πληθώρα μικρών βελονών που έχει κάθε κεφαλή, ελαχιστοποιεί τη βλάβη του δέρματος, τον πόνο αλλά και το χρόνο αποκατάστασης. Εισχωρούν στην επιδερμίδα χωρίς να την καταστρέφουν και εξαιτίας της επιδερμικής ελαστικότητας  οι μικρές οπές κλείνουν πολύ γρήγορα και εντός λίγων ωρών η επιδερμίδα επανέρχεται στη φυσιολογική της κατάσταση.

Μεσοθεραπεία dermapen Θεσσαλονίκη
Μεσοθεραπεία dermapen Θεσσαλονίκη
ΔΙΑΦΟΡΑ DERMAPEN ΜΕ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

H μεσοθεραπεία με dermapen είναι ανώδυνη σε σχέση με την ενέσιμη και πλεονεκτεί στη διαδικασία της ανάπλασης μιας και έχει τη δυνατότητα να διαπερνά την επιδερμίδα εώς και 100 φορές ανά δευτερόλεπτο και σε πολλά διαφορετικά σημεία.
Είναι γνωστό πως ‘οσο περισσότερο τρυπάμε το δέρμα τόσο καλύτερη ανάπλαση επιτυγχάνουμε.
Στην κλασική μεσοθεραπεία, με τη χρήση βελονών, οι ουσίες που εγχύουμε εισχωρούν βαθύτερα και σε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις, αλλά δεν επιτυγχάνεται η πληθώρα νυγμών που επιφέρει το dermapen, με αποτέλεσμα η αναπλαστική ιδιότητα να είναι πολύ μικρότερη.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ DERMAPEN ΓΙΑ:

1) Αντιγήρανση και διόρθωση ήδη σχηματισμένων ρυτίδων.
Χρησιμοποιούμε υαλουρονικό, βιταμίνη C, ρετινόλη, ασκορβικό οξύ κλπ
2) Ουλές ακμής αλλά ακμή.
Χρήση ρετινόλης
3) Θαμπό και λιπαρό δέρμα
4) Δυσχρωμίες και πανάδες
Χρήση: γλουταθειόνη, βιταμίνη C, υαλουρονικού, κλπ.
5) Βελτίωση της υφής του δέρματος και σμίκρυνση των πόρων
6) Ενυδάτωση

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Πριν την έναρξη της διαδικασίας και για αποφυγή ενδέχόμενου πόνου χρησιμοποιούμε ειδική αναισθητική κρέμα 20 λεπτά. Αν και η θεραπεία με το Dermapen είναι εντελώς ανώδυνη και χωρίς τη χρήση αυτή;, φροντίζουμε να εξαλειφθεί οποιαδήποτε περίπτωση πόνου ή δυσφορίας.

Επιλέγουμε το είδος της θεραπείας που θα κάνουμε, καθώς επίσης και την κεφαλή των βελονών, ανάλογα την περιοχή.

Αμέσως μετά τη θεραπεία το δέρμα του προσώπου θα είναι ερυθρό. Θα χρησιμοποιήσουμε μάσκα με ανακουφιστικές και αναπλαστικές ιδιότητες και όλη η κοκκινίλα θα υποχωρήσει άμεσα.
Τις επόμενες δύο ημέρες θα υπάρχει ήπια ερυθρότητα στο πρόσωπο αλλά παράλληλα το πρόσωπο θα λάμπει. Μπορείτε να καλύψετε την ερυθρότητα καλύπτεται με ένα κοινό make up αλλά και χωρίς αυτό δεν είναι ενοχλητική.
Σε περιπτώσεις βαθιάς ανάπλασης όπου έγινε χρήση ρετινόλης θα υπάρχει για 1-2 ήμερες και ήπιο ξεφλούδισμα.
Μόλις υποχωρήσουν τα συμπτώματα των δύο πρώτων ημερών το δέρμα θα είναι σφριγηλό, χωρίς δυσχρωμίες και πολύ λαμπερό.Τις επόμενες μέρες οι λεπτές ρυτίδες θα φαίνονται πιο απαλές ενώ σταδιακά οι ουλές ακμής με το πέρας των συνεδριών θα υποχωρήσουν αρκετά.

Μεσοθεραπεία dermapen Θεσσαλονίκη
Μεσοθεραπεία με dermapen

Κλείστε εύκολα και γρήγορα το ραντεβού σας κι αποκτήστε ζηλευτά και καλοσχηματισμένα φρύδια

Μεσοθεραπεία με dermapen

Ενημερωθείτε για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε πριν προβείτε σε εφαρμογή και για τις aftercare οδηγιές

background
Μεσοθεραπεία με dermapen
Eirini
Σωστός προγραμματισμός
100%
Καταγραφή ιστορικού
100%
Ορθή προετοιμασία
100%
Μεσοθεραπεία με dermapen
Eirini
Ορθή επιλογή μεγέθους βελόνων
100%
Χρήση εγεκριμένων καλλυντικών προϊόντων
100%
Τέλειο αποτέλεσμα λείου προσώπου
100%
Portfolio
Checkout
Μεσοθεραπεία dermapen Θεσσαλονίκη
Μεσοθεραπεία dermapen Θεσσαλονίκη
Μεσοθεραπεία dermapen Θεσσαλονίκη