Ημιμόνιμο μακιγιάζ προσώπου - Eirini's beauty bar

Ημιμόνιμο μακιγιάζ προσώπου

Eirini’s beauty bar

PMU Artist / MUA / Brow & Lash Specialist

 

Καλώς ήλθατε στη σελίδα μου!

Είμαι η Ειρήνη κι ακολουθώντας την έμφυτη μου κλίση στις τέχνες και τη δημιουργία αποφάσισα να αναδιαμορφώσω την εργασία και τη ζωή μου σύμφωνα με αυτό που μου αρέσει περισσότερο.

Έχοντας σπουδάσει Marketing, με μετεκπαίδευση στο Τουριστικό Management και Marketing κι έχοντας εξειδίκευση στο Internet Marketing και στη δημιουργία ιστοσελίδων αποφάσισα πως ήρθε η ώρα για κάτι πιο δημιουργικό.

Το έναυσμα δόθηκε όταν αποφάσισα να κάνω εφαρμογή Microblading στα δικά μου φρύδια και δυστυχώς ‘έπεσα’ σε κακή τεχνίτρια. Το αποτέλεσμα ήταν άσχημο και διόλου αυτό που θα έπρεπε. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να εκπαιδευτώ πάνω σε αυτό και να προσφέρω εγώ η ίδια τις σωστές υπηρεσίες. Εκπαιδεύτηκα κι ολοκλήρωσα τον κύκλο του μακιγιάζ, καθώς επίσης και του μόνιμου μακιγιάζ στη σχολή Beauty Academy ΚΔΒΜ1, ενώ παράλληλα μετεκπαιδεύτηκα στην ίδια σχολή για την αφαίρεση του μόνιμου μακιγιάζ και για την εφαρμογή extensions βλεφαρίδων.

Συμπέρασμα; Να κυνηγάτε τα όνειρα σας!

Σας περιμένω από κοντά για να φτιάξουμε τα πιο τέλεια make up looks, να φτιάξουμε τα πιο τέλεια φρύδια, να δημιουργήσουμε το πιο τέλειο cat eye effect στα μάτια και να ανανεωθούμε γενικώς!
Η μαυρίλα της εποχής δεν θα ακτινοβολεί στο δικό μας πρόσωπο… Σας περιμένω!

Ημιμόνιμο μακιγιάζ προσώπου
background
Επικοινωνήστε μαζί μου για πληροφορίες και ραντεβού
Φιλάκια!!!