Microblading Θεσσαλονίκη

Microblading Θεσσαλονίκη

‘Εμπιστευτείτε στην Ειρήνη τα φρύδια και την ομορφιά σας’

Τα φρύδια είναι ο καθρέφτης του προσώπου μας. Πλαισιώνουν ένα από το ωραιότερα σημεία μας, τα μάτια. Πολλοί συνηθίζουν να τα αποκαλούν ‘κορνίζα΄ του προσώπου κι όχι άδικα.
Έχετε παρατηρήσει πως με μία λάθος κίνηση αφαίρεσης τριχών στα φρύδια μπορεί ξαφνικά να αλλάξει όλο σας το βλέμμα κι όλη σας η όψη; Σε τέτοιες στραβοτιμονιές αλλά και σε περιπτώσεις αραιού, εκ φύσεως, τριχωτού, τη λύση έρχεται να δώσει το Microblading.

Microblading

To microblading, είναι μια Ιαπωνική μέθοδος ημι-μόνιμου μακιγιάζ που σχηματίζει λεπτές τρίχες, εμφυτεύοντας χρώμα μεσοεπιδερμικά. Η τεχνική του Microblading γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια.

Πως όμως εφαρμόζεται;

Με την χρήση ενός pen στυλό στην άκρη του οποίου τοποθετείται μια μικρή λεπίδα (blade) που στην πραγματικότητα αποτελείται από πολλαπλές μικροσκοπικές βελόνες. Με αυτό χαράσσουμε επιδερμικά κι ανεπαίσθητα, προσομοίωση τρίχας, την οποία εμποτίζουμε με το χρώμα που έχουμε επιλέξει. Χρησιμοποιούνται εργαλεία αποστειρωμένα μίας χρήσης, και υποαλλεργικές και αποστειρωμένες χρωστικές ουσίες που παράγονται σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις για αυτή τη χρήση. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας το αποτέλεσμα δείχνει φυσικό και το φρύδι καλοσχηματισμένο και γεμάτο.

Microblading Θεσσαλονίκη
Microblading Θεσσαλονίκη

Microblading Θεσσαλονίκη

Τα βήματα που ακολουθούμε:
 1.  Μελετάμε την γεωμετρία του προσώπου
 2.  Σας προτείνουμε το σχήμα που σας ταιριάζει. Ορίζουμε την αρχή, την γωνία και το τελείωμα του φρυδιού.
 3.  Αφού υπάρξει πλήρης συγκατάθεση του πελάτη ξεκινάμε την εφαρμογή
Στάδια εφαρμογής:
 1.  Μεθοδικός καθαρισμός του φρυδιού
 2.  Σχεδιασμός και δημιουργία του επιθυμητού σχήματος
 3.  Με το ειδικό στυλό, με την κατάλληλη βελόνα και το χρώμα που ταιριάζει στην πελάτισσα, ζωγραφίζουμε τρίχες σύμφωνα με το σχήμα που έχουμε ορίσει. Εισχωρούμε έως την βασική στιβάδα και έτσι αφήνουμε την γραμμή ημι-μόνιμα.
 4.  Έπειτα από την πρώτη συνεδρία θα υπάρξει επαναληπτική με μεσοδιάστημα 30 με 40 ημέρες. Στην δεύτερη συνεδρία κάνουμε μικρο διορθώσεις όπου χρειάζεται.
Θα πονέσω;

Η απάντηση είναι μία και είναι κάθετη. Όχι. Η εισχώρηση της βελόνας γίνεται αρκετά επιφανειακά ώστε να μην τραυματίζει το δέρμα και δημιουργεί πόνο. Επιπλέον πριν από κάθε εφαρμογή η περιοχή που θα  και αφετέρου γιατί εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα  για μισή ώρα πριν την εφαρμογή η οποία εκμηδενίζει κάθε ενόχληση.

Πόσο θα διαρκέσει;

Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται από:

 • την ηλικία σας (όσο πιο νέος τόσο λιγότερο διαρκεί το μόνιμο μακιγιάζ λόγω της συχνής ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος. Αντίστοιχα σε μεγαλύτερες ηλικίες που το κολλαγόνο και η ανάπλαση των κυττάρων φθίνουν το αποτέλεσμα θα διαρκέσει πολύ παραπάνω)
 • τον τύπο επιδερμίδας σας ( ένα λιπαρό ή παχύ δέρμα συνήθως χρειάζεται πολλαπλές εφαρμογές για να αναδείξει το σωστό αποτέλεσμα).
 • την έκθεση στον ήλιο ( προσοχή, ο ήλιος είναι καταστροφικός σε ο,τι έχει να κάνει με το δέρμα)
 • τις ενδεχόμενες θεραπείες χημικών peelings στην περιοχή

Aftercare- Φροντίδα μετά την εφαρμογή;

Η επούλωση θα επέλθει εντός λίγων ημερών. Το μόνο που έχετε να κάνετε, αρχικά, είναι λίγη υπομονή, ώστε να γίνει σωστά.
Έπειτα δεν θα πρέπει να βρέξετε την περιοχή καθόλου για 3 ημέρες και να χρησιμοποιείται μικρή ποσότητα φαρμακευτικής βαζελίνης απευθείας στην περιοχή.

Σημείωση:

Θα πρέπει να έχετε υπόψη πως τις πρώτες μέρες το χρώμα θα είναι 1- 2 τόνους πιο σκούρο από το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό γιατί δημιουργείται εφελκίδα, το καύκαλο δηλαδή, πάνω από την περιοχή στην οποία έχουμε κάνει εφαρμογή, η οποία περιέχει χρωστική. Η εφελκίδα θα πέσει σε 7-10 μέρες. Σε 30 με 40 μέρες όπου θα πραγματοποιηθεί το επαναληπτικό θα έχουμε καλύτερη εικόνα του τελικού χρώματος.
Για μεγαλύτερη διάρκεια κι ακόμη καλύτερη απόδοση αποτελέσματος, ενημερωθείτε για το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με μηχάνημα.

Δώστε σχήμα στα φρύδια σας
Microblading

Κλείστε εύκολα και γρήγορα το ραντεβού σας κι αποκτήστε ζηλευτά και καλοσχηματισμένα φρύδια

Δώστε σχήμα στα φρύδια σας
Microblading

Ενημερωθείτε για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε πριν προβείτε σε εφαρμογή και για τις aftercare οδηγιές

background
Microblading
Eirini
Σωστός προγραμματισμός
100%
Καταγραφή ιστορικού
100%
Ορθή προετοιμασία
100%
Microbading
Eirini
Απόδοση σχήματος
100%
Επιλογή χρώματος
100%
Αποτέλεσμα
100%
Portfolio
Checkout
Microblading Θεσσαλονίκη
Microblading Θεσσαλονίκη
Microblading Θεσσαλονίκη
Microblading Θεσσαλονίκη