Ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών Θεσσαλονίκη

Ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών Θεσσαλονίκη

Τα φρύδια είναι ο καθρέφτης του προσώπου μας. Πλαισιώνουν ένα από το ωραιότερα σημεία μας, τα μάτια. Πολλοί συνηθίζουν να τα αποκαλούν ‘κορνίζα΄ του προσώπου κι όχι άδικα.
Έχετε παρατηρήσει πως με μία λάθος κίνηση αφαίρεσης τριχών στα φρύδια μπορεί ξαφνικά να αλλάξει όλο σας το βλέμμα κι όλη σας η όψη; Σε τέτοιες στραβοτιμονιές αλλά και σε περιπτώσεις αραιού, εκ φύσεως, τριχωτού, τη λύση έρχεται να δώσει το ημι-μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών.

Πως εφαμόζεται;

Με την χρήση ενός ειδικού μηχανήματος σε μορφή στυλό στην άκρη του οποίου τοποθετείται μια βελόνα. Το στυλό αυτό δονείται κάνοντας τη βελόνα να πάλλεται. Με αυτό χαράσσουμε επιδερμικά κι ανεπαίσθητα, προσομοίωση τρίχας, την οποία εμποτίζουμε με το χρώμα που έχουμε επιλέξει. Χρησιμοποιούνται εργαλεία αποστειρωμένα μίας χρήσης, και υποαλλεργικές και αποστειρωμένες χρωστικές ουσίες που παράγονται σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις για αυτή τη χρήση. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας το αποτέλεσμα δείχνει φυσικό και το φρύδι καλοσχηματισμένο και γεμάτο.

Διαφορές ημιμόνιμου μακιγιάζ με μηχάνημα και microblading

Η κυρίως διαφορά των δύο αυτών τεχνικών είναι η διάρκεια. Η εφαρμογή με μηχάνημα έχει μεγαλύτερη διάρκεια σε σχέση με το Microblading και το χρώμα μένει ακέραιο χωρίς να απλώνει. Έτσι λοιπόν με το μηχάνημα μπορούμε να ‘ζωγραφίσουμε΄ περισσότερες και πιο πυκνές τρίχες χωρίς να υπάρχει φόβος να απλώσει το χρώμα. Επίσης με το μηχάνημα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τεχνικές που με το Microblading είναι ανέφικτες, όπως:  πλήρη σκίαση φρυδιών (full shading), ελαφριά σκίαση φρυδιών (light shading), ombre και powder effect.
Ως εκ τούτο η υπηρεσία του ημιμόνιμου μακιγιάζ με μηχάνημα είναι πιο ακριβή σε σχέση με το microblading, με τα χρήματα να αποσβένονται από τη διάρκεια και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του.

Ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών Θεσσαλονίκη
Ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών Θεσσαλονίκη

Ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών Θεσσαλονίκη

Τα βήματα που ακολουθούμε:
 1.  Μελετάμε την γεωμετρία του προσώπου
 2.  Σας προτείνουμε το σχήμα που σας ταιριάζει. Ορίζουμε την αρχή, την γωνία και το τελείωμα του φρυδιού.
 3.  Αφού υπάρξει πλήρης συγκατάθεση του πελάτη ξεκινάμε την εφαρμογή
Στάδια εφαρμογής:
 1.  Μεθοδικός καθαρισμός του φρυδιού
 2.  Σχεδιασμός και δημιουργία του επιθυμητού σχήματος
 3.  Με το ειδικό μηχάνημα ημιμόνιμου τατουάζ προσώπου, με την κατάλληλη βελόνα και το χρώμα που ταιριάζει στην πελάτισσα, ζωγραφίζουμε τρίχες σύμφωνα με το σχήμα που έχουμε ορίσει. Εισχωρούμε έως την βασική στιβάδα και έτσι αφήνουμε την γραμμή ημι-μόνιμα.
 4.  Έπειτα από την πρώτη συνεδρία θα υπάρξει επαναληπτική με μεσοδιάστημα 30 με 40 ημέρες. Στην δεύτερη συνεδρία κάνουμε μικρο διορθώσεις όπου χρειάζεται.
Θα πονέσω;

Η απάντηση είναι μία και είναι κάθετη. Όχι. Η εισχώρηση της βελόνας γίνεται αρκετά επιφανειακά ώστε να μην τραυματίζει το δέρμα και δημιουργεί πόνο. Επιπλέον πριν από κάθε εφαρμογή η περιοχή που θα  και αφετέρου γιατί εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα  για μισή ώρα πριν την εφαρμογή η οποία εκμηδενίζει κάθε ενόχληση.

Πόσο θα διαρκέσει;

Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται από:

 • την ηλικία σας (όσο πιο νέος τόσο λιγότερο διαρκεί το μόνιμο μακιγιάζ λόγω της συχνής ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος. Αντίστοιχα σε μεγαλύτερες ηλικίες που το κολλαγόνο και η ανάπλαση των κυττάρων φθίνουν το αποτέλεσμα θα διαρκέσει πολύ παραπάνω)
 • τον τύπο επιδερμίδας σας ( ένα λιπαρό ή παχύ δέρμα συνήθως χρειάζεται πολλαπλές εφαρμογές για να αναδείξει το σωστό αποτέλεσμα).
 • την έκθεση στον ήλιο ( προσοχή, ο ήλιος είναι καταστροφικός σε ο,τι έχει να κάνει με το δέρμα)
 • τις ενδεχόμενες θεραπείες χημικών peelings στην περιοχή

Aftercare- Φροντίδα μετά την εφαρμογή;

Η επούλωση θα επέλθει εντός λίγων ημερών. Το μόνο που έχετε να κάνετε, αρχικά, είναι λίγη υπομονή, ώστε να γίνει σωστά.
Έπειτα δεν θα πρέπει να βρέξετε την περιοχή καθόλου για 3 ημέρες και να χρησιμοποιείται μικρή ποσότητα φαρμακευτικής βαζελίνης απευθείας στην περιοχή.

Σημείωση:

Θα πρέπει να έχετε υπόψη πως τις πρώτες μέρες το χρώμα θα είναι 1- 2 τόνους πιο σκούρο από το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό γιατί δημιουργείται εφελκίδα, το καύκαλο δηλαδή, πάνω από την περιοχή στην οποία έχουμε κάνει εφαρμογή, η οποία περιέχει χρωστική. Η εφελκίδα θα πέσει σε 7-10 μέρες. Σε 30 με 40 μέρες όπου θα πραγματοποιηθεί το επαναληπτικό θα έχουμε καλύτερη εικόνα του τελικού χρώματος.

Δώστε σχήμα στα φρύδια σας
Ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών

Κλείστε εύκολα και γρήγορα το ραντεβού σας κι αποκτήστε ζηλευτά και καλοσχηματισμένα φρύδια

Δώστε σχήμα στα φρύδια σας
Ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών

Ενημερωθείτε για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε πριν προβείτε σε εφαρμογή και για τις aftercare οδηγιές

background
Ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών
Eirini
Σωστός προγραμματισμός
100%
Καταγραφή ιστορικού
100%
Ορθή προετοιμασία
100%
Ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών
Eirini
Απόδοση σχήματος
100%
Επιλογή χρώματος
100%
Αποτέλεσμα
100%
Portfolio
Checkout
Ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών Θεσσαλονίκη
Ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών Θεσσαλονίκη
Ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών Θεσσαλονίκη
Ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών Θεσσαλονίκη