Σχηματισμός φρυδιών και λάθη

Σχηματισμός φρυδιών και λάθη , πάμε να τα δούμε μαζί!.
Για την πλειοψηφία των γυναικών τα τέλεια φρύδια είναι ένας βασικός παράγοντας για τη δημιουργία μιας όμορφης εμφάνισης. Επίσης τα καλοσχηματισμένα φρύδια βοηθούν και στο μακιγιάζ ώστε να τονίσετε την περιοχή γύρω από τα μάτια, κάνοντας σας να φαίνεστε ακόμα πιο όμορφη. Ωστόσο, μερικές φορές είμαστε πολύ επικεντρωμένοι στο να περιποιούμαστε τέλεια τα φρύδια μας, τόσο που καταλήγουμε να κάνουμε απλά λάθη.

Λάθη φρυδιών που μπορεί να κάνει ο καθένας

Δεν τα βγάζουμε καθόλου.

Το να έχει κανείς φυσικά όμως καθόλου βγαλμένα φρύδια φέρνει ανομοιομορφία στο πρόσωπο κι αίσθηση συμμετρικής ακαταστασίας. Τα περιποιημένα φρύδια μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε νεότερες και πιο συμμετρικά όμορφες.  Αν είναι η πρώτη φορά που θα βγάλετε τα φρύδια σας, ζητήστε επαγγελματική βοήθεια, και να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στο μέλλον όταν θα αφαιρείτε τις τρίχες από τα φρύδια.

Τα βγάζουμε πάρα πολύ.

Αποφύγετε το υπερβολικό βγάλσιμο των φρυδιών. Κάνετε αργές κινήσεις κι αφαιρέστε μόνο μία ή δύο τρίχες τη φορά, μετά μεταβείτε στο άλλο φρύδι και τραβήξτε μόνο μία ή δύο τρίχες. Συνεχίστε να εναλλάσσετε τα φρύδια μέχρι να αποκτήσετε την εμφάνιση που επιθυμείτε. Προτιμώ να χρησιμοποιώ ένα μικροσκοπικό τσιμπιδάκι, με έντονα φώτα και καθρέφτη για καλύτερα αποτελέσματα.

Πολύ λεπτά φρύδια.

Τα περιποιημένα φρύδια είναι δείχνουν πάντα πολύ όμορφα. Ωστόσο, τα πολύ στενά φρύδια μπορούν να κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό στην εμφάνισή σας. Τα στενά φρύδια μπορεί να φαίνονται σκληρά, κάνοντάς σας να φαίνεστε μεγαλύτεροι, κουρασμένοι ή ακόμη και θυμωμένοι. Βεβαιωθείτε ότι αφήνετε τα φρύδια σας να μεγαλώσουν λίγο αν νιώθετε ότι αρχίζουν να φαίνονται πολύ λεπτά.

Ακατάστατα φρύδια.

Τα ακατάστατα φρύδια δαμάζονται εύκολα με ένα μικροσκοπικό τζελ φρυδιών. Εφαρμόστε ένα πινέλο τύπου μάσκαρα για να διατηρήσετε τα θαμνώδη φρύδια σας υπό έλεγχο

Ανόμοια φρύδια.

Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν κάποιος μαδάει υπερβολικά τα φρύδια του. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να γεμίσετε με λίγη σκιά φρυδιών για να εξομαλύνετε αυτά τα φρύδια, να περιμένετε να μεγαλώσουν ξανά ή να επισκεφτείτε έναν επαγγελματία για να τα διορθώσει. Εάν βγάζετε τα φρύδια σας, θυμηθείτε ότι το λαμπερό, φυσικό φως του ήλιου σας δίνει τον καλύτερο φωτισμό για να αφαιρέσετε αυτές τις επιπλέον τρίχες.

Όλα αυτά τα απλά λάθη είναι αναπόφευκτα και μπορεί να είναι και ενοχλητικά. Ειδικά αν είσαι ο τύπος που δίνει μεγάλη σημασία στο να κάνεις το φρύδι σου ευπαρουσίαστο. Εξάλλου, τα περιποιημένα φρύδια είναι τα πιο ελκυστικά. Ένας τρόπος υπάρχει να αποφύγετε όλα τα παραπάνω λάθη κι αυτός δεν είναι άλλος από το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Eirini’s beauty bar
📍 Κύπρου 30, Συκιές
☎️ 6976063660