Τατουάζ χειλιών Θεσσαλονίκη

Τατουάζ χειλιών Θεσσαλονίκη Eirini’s beauty bar

Κουραστήκατε να βάζετε καθημερινά κραγιόν; Κουραστήκατε από το να μην πετυχαίνετε σωστά το περίγραμμα; Κουραστήκατε από κραγιόν που σπάνε, λιώνουν, λερώνουν και χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα για την ανανέωση τους; Τότε το ημιμόνιμο τατουάζ χειλιών είναι η λύση για εσάς. Το τατουάζ στα χείλη μπορεί να βελτιώσει δραματικά την εμφάνιση τους δίνοντάς σας ένα πιο γεμάτο και πιο καθορισμένο σχήμα. Δεν θα χρειάζεται πια να ανησυχείτε μήπως το χρώμα του κραγιόν κολλήσει στα δόντια σας. Παρακάτω είναι μια λεπτομερής ματιά σε μερικά από τα κύρια οφέλη των τατουάζ χειλιών.

Τατουάζ χειλιών Θεσσαλονίκη

Αποτελεί μια μη επεμβατική επιλογή

Το τατουάζ χειλιών θα μεταμορφώσει οπτικά την εμφάνιση των χειλιών σας. Θα σας δώσει αυτά τα σαγηνευτικά, πιο γεμάτα χείλη που πάντα θαυμάζατε χωρίς να χρειάζεται να κάνετε ενέσεις υαλουρονικού. Διαδικασίες όπως αυτές που πραγματοποιούνται στο Eirini’s beauty bar είναι μη επεμβατικές και προσιτές. Μια τυπική διαδικασία τατουάζ περιλαμβάνει τη χρήση αναισθητικής κρέμας που βοηθά να ελαχιστοποιηθεί ο πόνος και να κάνει την εμπειρία σας άνετη. Στο τέλος της διαδικασίας, θα απολαμβάνετε να έχετε πιο σέξι και γεμάτα χείλη. Το τατουάζ χειλιών μπορεί επίσης να βοηθήσει σε περιπτώσεις ανομοιομορφίας των χειλιών ή στα υπερβολικά λεπτά χείλη. Η διαδικασία προσθέτει ομορφιά, ευκολία, καθώς και αυτοπεποίθηση. Τα τατουάζ χειλιών είναι μια εύχρηστη επιλογή για γυναίκες που δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν επεμβατικές διαδικασίες διόρθωσης χειλιών και όσες υποφέρουν από αλλεργίες.

Αποτελέσματα μακράς διαρκείας

Το τατουάζ χειλιών μοιάζει πολύ με το παραδοσιακό τατουάζ, καθώς περιλαμβάνει την εμφύτευση φυσικών υποαλλεργικών χρωστικών στο ανώτερο στρώμα του δέρματος σας, το οποίο εγγυάται μακροχρόνια αποτελέσματα. Ενώ το χρώμα των χειλιών μπορεί να εμφανίσει ένα ήπιο ξεθώριασμα με την πάροδο του χρόνου, τα αποτελέσματα μπορούν να διατηρηθούν  για χρόνια. Όταν αρχίσει το χρώμα να ξεθωριάζει, το μόνο που χρειάζεστε είναι απλώς μια επαναληπτική συνεδρία για να επαναφέρετε το σχήμα και το χρώμα του τατουάζ σας. Το γεγονός του ότι τα αποτελέσματα των τατουάζ χειλιών δεν διαρκούν για πάντα αποτελεί επίσης πλεονέκτημα καθώς με την πάροδο του χρόνου μπορεί να θέλετε να αλλάξετε το στυλ και το χρώμα σας. Μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε κάτι νέο και να βελτιώσετε την εμφάνισή σας όταν το τρέχον τατουάζ σας τελικά εξαφανιστεί ή αποχρωματίσει σημαντικά.

Προσιτή επιλογή

Το καλύτερο με τα τατουάζ χειλιών είναι πως αποτελούν μια οικονομικά προσιτή επιλογή. Οι εναλλακτικές μέθοδοι ενίσχυσης των χειλιών, όπως οι ενέσεις, κοστίζουν σημαντικά χρηματικά ποσά και μπορεί να επιφέρουν κινδύνους. Μια ημιμόνιμη βελτίωση χρώματος των χειλιών μπορεί να κοστίσει μεταξύ 130 και 250 ευρώ στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Περιποιημένη όλη μέρα

Δεν χρειάζεται πλέον να εφαρμόζετε ξανά το lip liner ή το κραγιόν σας μέσα στην ημέρα. Με το τατουάζ, το χρώμα στα χείλη σας δεν θα αλλάξει ούτε θα ξεθωριάζει όταν πίνετε ή τρώτε. Δεν θα αφήσετε σημάδια από κραγιόν σε φλιτζάνια ή όταν φιλάτε το άτομο που αγαπάτε. Θα έχετε όμορφα και λαμπερά χείλη ανά πάσα στιγμή. Θα σας σώσει επίσης από το χάος και την ταλαιπωρία που σχετίζεται με την εφαρμογή ενός κραγιόν. Θα δημιουργήσει ένα σαφές περίγραμμα και θα συνδυάσει το χρώμα της επιλογής σας στα χείλη σας. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια απαλή γραμμή χειλιών που διαρκεί και πιο γεμάτα χείλη εκτός από το όμορφο χρώμα.

Ιατρική/ θεραπευτική χρήση

Όπως ήδη αναφέρθηκε, το τατουάζ χειλιών μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρύψετε τις προβληματικές περιοχές των χειλιών σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επαναπροσδιορίσει το περίγραμμα και το σχήμα των χειλιών μετά από βλάβη από ήπια εγκαύματα, εκ φύσεως ανομοιομορφίες ή ουλές ως αποτέλεσμα ορισμένων ιατρικών επεμβάσεων. Επίσης τα άτομα που πάσχουν από καρκίνο του στόματος παρουσιάζουν συχνά υπερβολική αποχρωματισμό ως αποτέλεσμα της χημειοθεραπείας και μπορούν να επωφεληθούν από τις διαδικασίες τατουάζ χειλιών. Όπως μπορείτε να δείτε, τα τατουάζ χειλιών έχουν πολλά οφέλη και πλεονεκτήματα. Γίνονται κυρίως για να ενισχύσουν τη μελάνωση και τη μορφή των χειλιών. Μπορούν να σας γλιτώσουν από το να χρειάζεται να βάζετε ξανά κραγιόν ή λάινερ για τα χείλη πολλές φορές την ημέρα, διατηρώντας παράλληλα το χρώμα της επιλογής σας. Κάνοντας ένα τατουάζ στα χείλη, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για το ότι τα χρώματά σας λερώνουν, ξεθωριάζουν ή τρίβονται καθώς τρώτε ή πίνετε. Επιπλέον, θα αρχειοθετήσετε πιο σέξι, πιο γεμάτα χείλη με όμορφα καθορισμένες γραμμές χειλιών.

Αν ψάχνετε για υπηρεσία τατουάζ χειλιών στη Θεσσαλονίκη, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου! Θα χαρώ να τα πούμε από κοντά στον χώρο μου!

Μάθετε περισσότερα εδώ

Eirini’s beauty bar
📍 Κύπρου 30, Συκιές
☎️ 6976063660